-15% RABATT på hela hemsidan! -15% RABATT! Kupong: CH2024

Filtrera efter

Rensa filter
MLB
Färg
Tillverkare
För
Form
Brätte
Team
Stängning
Liga

Kepsar: MLB


Kepsar: MLB

47 Brand grundades av tvillingarna D'Angelo 1947. Sedan dess har 47 Brand-kepsar bara vuxit i popularitet, särskilt tack vare deras samarbeten med olika lag i amerikansk fotboll och baseball.

New Era är, sedan 1920, ett företag dedikerat till tillverkning av några av de bästa kepsarna. Med mer än 500 licenser och produkter i mer än 125 länder är det det största kepsmärket i världen. Dess baseballkepsar är kända, och den har många andra linjer anpassade för alla smaker, justerbara kepsar, trucker och monterade kepsar i olika storlekar för både män och kvinnor.

Baseballens stora ligor (MLB) eller på engelska major league baseball, de är de viktigaste professionella baseballligorna i USA, dessa ligor är två, den nationella ligan och den amerikanska ligan, de består av totalt 30 lag och mästarna i var och en av ligorna möter varandra bland dem i den så kallade världsserien som spelas i bäst av sju matcher. Bland de mest kända lagen världen över är New York Yankees, Los Angeles Dodgers, Boston Red Sox och Chicago White Sox.